Beoordelingen 

Service
9,2
293 commentaren van in totaal 293 beoordelingen
Mauritz (Opheusden)
03-12-2019
10

Een vriendelijk ontvangst en snel verder geholpen. Services bij vragen super goed!

Sylvia de Moor (Zetten)
22-11-2019
10

Goede service, aardig personeel en altijd alles prima in orde

H den Hartog (Opheusden)
22-11-2019
9

staat in voorgaande vragen.

H.J. Stoel (Oss)
19-11-2019
9

Degelijk bedrijf met degelijke medewerkers

Chris Kroep (Capelle a/d IJssel)
19-11-2019
8

ben tevreden

I.m. bouma
19-11-2019
10

Zie vorige opmerking

Jaap Hunting (Herveld)
19-11-2019
9

Al jaren tevreden klant.

Antoon Holleman (Haalderen)
07-11-2019
9

Eerlijke dealer, moet zo blijven, wel graag prijsopgave vooraf, ik kom hier nu 12 jr naar tevredenheid!

Lies
07-11-2019
10

Ik heb een oude Toyota Rav4 fun cruiser, waar ik aan ben gehecht. En ivm verhuizing was ik op zoek naar nieuwe garage. Ik heb nog niet eerder zo'n prettige ervaring gehad met een autogarage. De monteurs kijken ook verder dan alleen dat te repareren wat we hadden besproken vooraf en nemen dan contact op om te overleggen en te laten zien alvorens dat te repareren. Kort gezegd, mijn auto heeft nog nooit zo fijn gereden!

Joos van Vugt en José Eijt (Arnhem)
07-11-2019
9

Wij zijn al meer dan twintig jaar klant bij Van Suilichem. Nooit ook maar één probleem gehad: ze doen hun best voor je en alle reparaties worden correct en tegen redelijke prijs uitgevoerd. We zijn heel tevreden.

Mart Ambtman (Kerk Avezaath)
05-11-2019
10

Prima bedrijf je wordt met respect behandeld je bent een cliënt en geen nummer.

Marius Schalk (Wageningen)
16-10-2019
8

Goed overzicht. Duidelijke taal.

Marc Arisz (Huissen)
16-10-2019
10

Super service gerichte professionele medewerkers

Nico (Overbetuwe)
15-10-2019
9

Uitstekende service. Zelfs als je op het laatste moment toch een leenauto nodig hebt doet men zijn best om dit te realiseren.

H. Blok (Doorn)
09-10-2019
9

Al vele jaren tevreden klant.

C.Das (Heteren)
09-10-2019
9

Uiterst tevreden. Vakbekwame medewerkers. Bijzonder vriendelijk. Staan altijd voor je klaar. Je bent er geen 'nummer'

M.Goedhart (Apeldoorn)
04-09-2019
9

Zeer hulpvaardig en klantvriendelijk

Dhr.H v.d Voort
27-08-2019
10

Een zeer goede garage die afspraken en werkzaamheden correct uitvoerd

J ter smitten (Landsmeer )
21-08-2019
10

Vriendelijkheid alles kan niets is te veel voor ze goed opgeleid en geschoold personeel en ze weten waar ze het over hebben

T van den Toorn
31-07-2019
8

Altijd zeer te spreken geweest over van suilichem, laatste x vond ik de communicatie alleen wat minder, geen indicatie wanneer de auto af was (apk+beurt) en mijn inziens geen duidelijke prijsopgave, deze is voor een particulier incl btw. Was niet berekend op de ex btw. Waardoor het iets hoger uitviel dan verwacht. Voor de rest vind ik van suilichem een zeer prettig bedrijf. Inmiddels 2 auto s daar gekocht en de derde zal daar ook gekocht worden!

Slokkers (Lent)
17-07-2019
9

Zeer fijne dealer, al 11 jaar klant.We hebben 2 Toyota's nooit rare dingen.Een echte aanrader

g.dekker (heteren)
11-07-2019
9

Toyota yaris is goede auto, van suilichem is prima garage, als het zo blijft ga ik niet naar andere garage

C.Buser (Arnhem)
04-07-2019
9

Ik vind het een fijne garage goede service aardige mensen leuk personeel en lekkere koffie.

D Rovers
04-07-2019
10

Prima service, betrouwbaar en kundig!!

P. de Meijer (Lienden)
14-06-2019
9

Het is een betrouwbaar bedrijf.

Rudo Meijer (Achterberg)
14-06-2019
10

Ik ga graag naar Van Suilichem toe, omdat ze daar allemaal vriendelijk zijn en meedenken als er wat aan mijn auto moet gebeuren. Nog nooit heb ik het idee gehad dat ik teveel moest betalen.

Dhr. A.Schouten (Kesteren)
12-06-2019
9

Klantvriendelijk, goede advisering, geen onzinkosten, denken mee met de klant.

J.A van Kreel (Herveld)
07-06-2019
8

Een klantvriendelijk bedrijf, waar Service nog met de hoofdletter S staat geschreven.

D.de Koff (Wageningen)
22-05-2019
9

Zeer prettig, en afspraak is af spraak, kennis van zaken, en hebben alle aandacht voor je. en vriendelijke mensen

T de graaf (Wijchen)
08-05-2019
10

Plezierig. Goede service. Goede reparaties

J/E vd Pol
24-04-2019
9

Vooraf altijd goede voorlichting voor kleine en grote beurt. Correcte benadering en zeker ter zake kundig. Vriendelijk en goede benadering door personeel. Tot nu toe altijd goede verstandhouding ervaren .Staan bij kleine reparaties zeer behulpzaam.

H.J. Stoel (Oss)
18-04-2019
9

Kundig personeel, betrouwbaar in alle opzichten en bovendien een bedrijf dat zonder opsmuk in de automarkt opereert.

Mevr. M.Ambtman (Kerk Avezaath)
10-04-2019
10

Klein familie bedrijf je bent klant geen nummer.

Dhr. Bor. (Andelst)
09-04-2019
9

Goede service en afspraken. Bieden altijd koffie aan en hebben tijd ook al is het erg druk. Goede sfeer.

Mac Steenaart (Dodewaard)
09-04-2019
10

Prettig, persoonlijk contact. Je voelt je thuis en op je gemak, er wordt tijd voor je genomen. Afspraak is afspraak. Kom er graag.

F Brouwer (Lienden)
09-04-2019
10

Uitstekende ervaringen met dit bedrijf.

L.A.ten Bhömer (Renkum)
09-04-2019
10

Zeer schoon bedrijf.
Werkplaats opgeruimd en netjes verzorgd.
Ook het terrein buiten was zeer netjes schoon.

van den Hoofdakker (Randwijk)
09-04-2019
8

We zijn uiters tevreden.

H. Blok
09-04-2019
9

Al jaren tevreden klant. Diverse occassions hier gekocht. Altijd voordelige goede auto’s. Vriendelijke behandeling.

Dhr. Louis Boermeester (Utrecht)
09-04-2019
8

Een zeer klantvriendelijke dealer, waar ik word behandeld als klant en niet als een nummer. Het is niet voor niets, dat ik Van Suilichem in Opheusden als dealer heb, terwijl ik in Utrecht-stad woon.

Wendy (Bemmel)
27-02-2019
9

Goede service prettige medewerkers

K Roelofsen
22-02-2019
9

Goede service.

Mw. P.v.d.Berg-Scheurwater (Dodewaard)
20-02-2019
8

Wij zijn al jaren bekend met Van Suilichem auto’s en nog altijd zeer tevreden.

Ralph Marcusse (arnhem)
14-02-2019
10

Omdat ze me nog nooit teleur hebben gesteld met reparaties of aankoop van auto's, altijd goede service en altijd een leenauto beschikbaar.

W. Blok (Randwijk)
14-02-2019
10

Vriendelijk, correct, prima service, betrouwbaar.

Marco
06-02-2019
8

Vriendelijk bedrijf waar je nog een klant bent en geen klantnummer.

W.van Westrop (Tiel)
01-02-2019
10

Altijd vriendelijk/behulpzaam en goede service!

Hans Peperkamp (Nijmegen)
01-02-2019
9

Duidelijke afspraken, heldere kosten, fijne communicatie en goede uitvoering. Utstekend autobedrijf voor onze Toyota!

W.J. Hommersom (Dodewaard)
25-01-2019
10

zeer betrouwbare toyota dealer en zeer klantvriendelijk.

AJF de Langen
23-01-2019
9

Duidelijk, altijd telefonische vlot beteikbaar. Op alle vragen een antwoord. Denkt mee met onderhoud en kosten.

A. R. Cornelissen (Opheusden)
23-01-2019
9

Geen klachten

Bea Maas (Arnhem )
09-01-2019
10

Geweldig bedrijf met zeer vriendelijk en bekwaam personeel. Altijd bereid om met de klant mee te denken, in een woord grandioos

W de Bode
04-01-2019
9

Goede service, vakkundig personeel en je kunt er altijd op korte termijn terecht met problemen.

Kees Blokland (Zetten)
04-01-2019
10

Betrouwbaar, goede kennis en service

Mevr. Visser (Nijmegen )
19-12-2018
8

Wij zijn zeer tevreden over de service en klantgerichtheid

G.weerdestijn (Kesteren)
19-12-2018
9

Zeggen wat ze ze gaan doen en doen wat ze zeggen. Fijne dealer. Fijn persoonlijk contact. Net,kundig en vriendelijk personeel. Topper.

A.J.Mauritz (Opheusden)
14-12-2018
9

De klant wordt vriendelijk geholpen en personeel is gemoedelijk. Goede service en eventueel ook even thuis gebracht en waar kom je dit nog tegen?

Grada Buser (Arnhem)
14-12-2018
10

Het is een fijne garage goede services leuk personeel ik zou nooit naar een andere garage gaan.Ze geven goed advies en ze schenken lekkere koffie.

P.J van Loon (Zetten)
14-12-2018
9

Ben al meer dan 25 jaar bij van Suilichem als klant en altijd zeer goed, correct en betrouwbaar behandeld. Ik kom er graag.Een keer weg geweest na aankoop van een VW, maar helaas na veel ellende met de VW dealer, terug gegaan naar van Suilichem, en sinds dien bij van Suilichem gebleven.

Gerard Wouters (Dodewaard)
14-12-2018
10

ik ben al meer dan 40 jaar klant dan hoef ik toch niet meer te zeggen.

Henk Veltman (Elst (Ut))
05-12-2018
9

Goede behandeling, vriendelijke mensen die met je meedenken. Heldere afspraken. En als er iets bijzonders is wordt je even gebeld en overlegd. En voor kleinigheden tussendoor kun je zo terecht zonder afspraak.

Mevr A-C van Bezooijen -Arissen (Zetten )
30-11-2018
10

Omdat ik zeer tevreden ben over de service en klantvriendelijkheid.

Mulder (Arnhem)
14-11-2018
10

Netjes en transparant.Vriendelijke medewerkers en vakbekwame monteurs.

H.Boonstra (WOUDENBERG )
14-11-2018
8

Keurig afgeleverd.

Jan van de geer (Elst)
09-11-2018
9

Omdat je goed advies krijgt en geholpen wordt.

c hendriks (kesteren)
02-11-2018
10

Heel goede informatie over de storing en ook gratis een leenauto.

Dhr. J. van den Berg (Tiel)
02-11-2018
9

Ik beoordeel*** in het openbaar met een 9 omdat niemand geloofd dat het serieus is wanneer ik er een 10 neer zet.Prima bedrijf! Eerlijk, betrouwbaar, persoonlijk en direct. Hier ben je nog gewoon klant zonder kruiperig gedoe.

mevr. Zwijnen
29-10-2018
10

Fijne medewerkers wordt goed te woord gestaan je kunt ze alles vragen geven duidelijke uitleg. Ben zeer tevreden.

Antoon Holleman. (Haalderen)
29-10-2018
10

Heb mijn Toyota al 10 jaar hier in onderhoud en altijd goed behandeld , en eerlijk .

Dhr. E. Jansen
11-10-2018
9

Een nette garage.

Manon
13-09-2018
8

Goede, snelle service, vriendelijk personeel.

Wil Teunissen (Valburg)
22-08-2018
9

Goede serviceVriendelijke mensenGoed werk

H Aalten
15-08-2018
10

Zijn vriendelijk. Staan je goed te woord. Lossen problemen zo gauw mogelijk op. Zelfs op de dag dat we op vakantie zouden gaan hebben ze het probleem voor ons nog opgelost. Zodat we veilig weg konden.

C. Goossens
10-08-2018
10

Een fijn, niet al te groot bedrijf. Erg goede service. Ze denken mee en bieden goede oplossingen. Ook de onderhandeling gaat op een prettige en eerlijke manier. Het onderhoud van de auto is prima. Vooraf een prijsopgave gekregen dus geen verrassingen naderhand. Er wordt indien nodig duidelijk uitleg gegeven. Zij zijn net zo enthousiast over mijn auto als ik zelf ben. Persoonlijk en prettig contact.

Mevr. M. Heijckmann (Arnhem)
07-08-2018
10

Je wordt er snel en welwillend geholpen en wij hebben nooit het gevoel gehaddat er onnodig dure reparaties zijn gedaan en dat al weer sinds 2002.De wagen wordt vanwege de afstand tussen ons en Opheusden altijd voor de jaarlijkse onderhoudsbeurtopgehaald en teruggebracht.

Ambtman (Kerk avezaath)
01-08-2018
10

Klein vriendelijk oplossings gericht bedrijf

C.D.Zonnenberg
25-07-2018
9

Beleefd en correct personeel

Hans Peperkamp
23-07-2018
10

Uitmuntend in klantvriendelijkheid en service! Er wordt meegedacht vanuit de klant waardoor problemen met auto adequaat worden opgelost. Duidelijke en heldere prijsstelling die overeenkomt met wat afgesproken is.Fijn personeel zowel op kantoor als in de garage!

Gerard Roest (Opheusden)
18-07-2018
10

Een fijne zaak met fijne mensen

AJ Kottelenberg (Kesteren)
18-07-2018
9

Goede sevice tegen een goede prijs

H. Walker (Elst)
18-07-2018
9

Is betrouwbaar en dat kan niet van alle garagebedrijven gezegd worden. De dealer doet niet iets als het niet nodig is. Je wordt er altijd prettig ontvangen, zelfs op zaterdag als er een probleem is.

Hans van Duijn (Opheusden / Rhenen)
09-07-2018
10

Zeer correcte firma,staan altijd direct klaar en redelijk in prijs

Henk van Middelkoop (Heteren)
04-07-2018
9

Een garage waar je geen nummer bent . Prettig en vakkundig personeel.

Berry arissen
27-06-2018
9

Het is kleine garage waar de klant voorop staatAfspraken en communicatie is goed Zeer vriendelijk personeelHoeden zich aan de afspraken

Alie van Hattum (Rhenen)
27-06-2018
9

Goede service zeer vriendelijk

PN Kraayeveld (Ochten)
22-06-2018
10

eerlijke, vriendelijke, en bereidwillige mensen.

Thijs van den Toorn
13-06-2018
9

Van suilichem is een top dealer, ze weten waar ze over praten, geen addertjes onder t gras, zijn eerlijk en leveren hoogwaardige kwaliteit!

H. Veltman (Elst (Ut))
13-06-2018
9

Ik word altijd vriendelijk en deskundig te woord gestaan bij auto bedrijf Van Suilichem.Ik kom hier nu al jaren met mijn Toyota voor onderhoud en de werkzaamheden worden goed en op de afgesproken tijd uitgevoerd!

Dhr Dik Verwoert (Ochten)
01-06-2018
10

Je wordt er vriendelijk en netjes geholpen en goed geschoold personeel

Mevr. C J Jansen (Heteren)
24-05-2018
9

aangenaamdeskundig goede sfeernetjes

Dhr.C.Bitter (Opheusden)
23-05-2018
9

Je wordt er correct en netjes behandeld

A. van Loon (Amersfoort)
22-05-2018
10

Ik kom graag bij dit bedrijf, zijn altijd vriendelijk, indien nodig staat er een leen auto klaar en ik heb veel vertrouwen in hun oordeel en kundigheid.

Henk van de Kamp (Arnhem)
09-05-2018
8

Prima garage allen wat ver uit de richting maar dat was mijn eigen keuze

Wim Janssen (Herveld)
02-05-2018
9

Prettige ontvangst met koffie. Werkzaamheden op afgesproken tijd aangevangen. Monteur werkte netjes. Overleg indien nodigAuto werd gewassen afgeleverd

Roeland Bruinsma (Randwijk)
01-05-2018
9

Zeer tevreden, vakkundig personeelKomen de gemaakte afspraken stipt na

Teuny van Ochten (Maurik)
25-04-2018
10

Super dealer!!!

Arnold v H (Bergen op Zoom)
25-04-2018
10

Betrouwbaar, vriendelijk, denken mee, dringen niet op.

G.Buser (Arnhem)
18-04-2018
10

Goede services goed personeel en lekkere koffie.

Willem (Zetten)
18-04-2018
10

Betrouwbaar , vakbekwaam , en gemoedelijk

Dhr. H. Franken
18-04-2018
8

Prettige garage.Vriendelijke en behulpzame medewerkers van "hoog tot laag"Goede vakbekwame monteursNemen de tijd voor de klant.

Mevr. Feije (Ochten)
05-04-2018
10

Goede service, zeer tevreden

L. van Son
04-04-2018
10

in alle opzichten uitstekend. Vriendelijk, accuraat, betrouwbaar

Kees (Kesteren)
04-04-2018
9

Goede service en altijd prettig in omgang en in de contacten.

Mw.P. Van den Berg-Scheurwater (Dodewaard)
28-03-2018
8

Wij zijn zeer tevreden, je wordt altijd goed te woord gestaan.

De Langen AJF (Heteren )
14-03-2018
9

Eerlijk, kennis van zaken, vriendelijk.

Bert Giebels (Beverwijk)
07-03-2018
8

Het is een geweldig bedrijf. Zeer klantvriendelijk, daar ben ik nog geen betere garage in tegengekomen. Toch zijn er verbeterpunten. Prijsopgave was wel netjes geweest, alhoewel ik ook in kon schatten dat een grote beurt en apk 200-300 euro zou zijn. Omdat ik de auto twee jaar geleden heb gekocht en er toen al een vreemd geluidje in zat, heb ik gevraagd om dat na te kijken. Het bleek een lager te zijn van een versnellingsbak, en daar zijn ze (terecht) maar niet aan begonnen, omdat we de volgende dag weer naar Beverwijk moesten. Ik heb wel gezegd dat ik dat geluid twee jaar geleden ook al hoorde, maar daar werd verder niet op in gegaan. Bij thuiskomst naar de plaatselijke Toyotadealer gegaan. Toen bleek dat de versnellingsbaklager een reparatie van 2000 euro te zijn. Kwam vaker voor bij deze lichting versnellingsbakken. Aan de ene kant de klantvriendelijkheid aan de andere kant dat ik als klant mag opdraaien voor een tekort bij een Toyota, dat maakt me ambivalent in mijn beoordeling.

Deeders (Heteren)
28-02-2018
10

Tot nu toe alles was prima en meer

H. Blok (Doorn)
26-02-2018
10

Betrouwbare garage en niet te duur. Bovendien altijd vriendelijk en behulpzaam. Nooit klachten over uitgevoerde werkzaamheden.

M.Maters (Herveld)
14-02-2018
10

Afspraken nakomen. Bij een a.p.k.beurt mag je wachten.Boven dien lekker in een warme showroom, met een kopje koffie.

Wiel Verbeet (Elst gld.)
24-01-2018
9

Goede service. Klantvriendelijk. Je wordt goed geholpen.

Theo T uerlings (Arnhem)
24-01-2018
10

Uitstekende garage. Zeer vriendelijk personeel. Je voelt je er gewoon thuis. Wat zeer belangrijk is, vooal tegenwoordig, is hun eerlijkheid. Geweldig en zeer vertrouwd.

A. R. Cornelissen (Opheusden)
12-01-2018
10

correct, leuk en goed geholpen

Anoniem
10-01-2018
10

Fijne garage, prima service en voorlichting. Bij problemen zorgen ze voor een.goede oplossing.

Angela (Winssen)
10-01-2018
9

Deze dealer biedt een erg goede service. Zeer vriendelijk en correct personeel. Heb tot nu toe altijd goede ervaringen met deze dealer. Zeker een aanrader.

Anoniem
28-12-2017
9

Prima mensen, correct en helpen je waar nodig

Mauritz (Opheusden)
20-12-2017
10

goede services

J.D.van- der-Pol (Zetten.)
20-12-2017
10

In alle opzichten aan te bevelen bij familie en vrienden.

Teunissen (Valburg)
13-12-2017
10

Tevreden

Anoniem
13-12-2017
10

Zeer tevreden en betrouwbaar

PN Kraayeveld (Ochten)
01-12-2017
10

betrouwbaar, vriendelijk, je wordt keurig behandeld

Martine Ambtman (Kerk Avezaath)
27-11-2017
10

Een prettig kleinschalig bedrijf, met vakkundige werknemers.Zeer klantvriendelijk.

Hans Stoel (Oss)
22-11-2017
9

Het is een no-nonsense bedrijf. Geen opgepimpte showroom met luxe kantoorruimtes. Geen gelikte verkooporganisatie met gladde jongens in maatkostuum. Een hardwerkende team van kundige mensen waar je auto in goede handen is.

Marius Schalk (Wageningen)
01-11-2017
9

Heel prettig geholpen en goede service.

Jeroen Dijkman (Zetten)
01-11-2017
10

Top garage in alle opzichten!

PN Kraayeveld (Ochten)
31-10-2017
10

prima bedrijf, waar je nog als mens behandeld wordt

J.E.van Binsbergen (Zetten)
26-10-2017
9

Dat ik als nieuwe klant zo correct ben behandeld,ik rijd al jaren Toyota,welke ik via een bevriende garage gebruikt koop.

Anoniem
18-10-2017
3

Is een fijne zaak, goede service altijd vriendelijk.

Anoniem
06-09-2017
8

Klantvriendelijk

fam. van Wely (Bennekom)
06-09-2017
10

klantvriendelijk, meedenkend, vakkundig en aantrekkelijk geprijsd.

Mark (Elst)
06-09-2017
10

Vriendelijke en persoonlijke behandeling. Duidelijkheid over de werkzaamheden en prijs vooraf

Dhr. Bor. (Andelst)
06-09-2017
9

goede service en klantgerichte behandeling. er wordt ook van tevoren verteld wat er aan de hand is of moet gebeuren.ook wordt er koffie of thee aangeboden en een ruimte om te wachten.

J.L. ( Jan) Baarends (Zetten)
31-08-2017
9

zeer tevreden over deze garage en zijn medewerkers

Anoniem
16-08-2017
10

Altijd prima service zowel aan de telefoon als bij de werkplaats.

Anoniem
24-07-2017
10

14 jaar al weer tevreden klant, behulpzaam, betrouwbaar ook op verzoek uitleg gehad bij mankementen en reparaties.

Nico Bosschaart (Rijswijk)
24-07-2017
9

Vriendelijk ,komen afspraken na, deskundig dus fijn bedrijf wat aan te bevelen is

Lianne manders (Beek en donk )
27-06-2017
10

Ze zijn zeer behulpzaam aardig en stipt

Teuny van Ochten (Maurik)
14-06-2017
10

Super bedrijf

C.Cobussen (Westervoort)
31-05-2017
9

Het landelijke en de klantvriendelijke benadering van de mensen geeft mij een prettig gevoel en ga dan ook graag naar deze garage.
Mocht ik in de toekomst een ander merk wil kopen zal dit altijd via deze garage gaan

Anoniem
31-05-2017
8

goed bedrijf

G.buser (Arnhem.)
31-05-2017
8

Een prima garage .betrouwbaar je kunt er van op aan.leuk personeel aardig gastvrij.ik woon in Arnhem maar ik kies voor Opheusden..

Anoniem
31-05-2017
10

Altijd vriendelijke medewerkers die mee denken met de klant.

mevr. C J Jansen (Heteren)
19-05-2017
10

goed werk
betrouwbaar
komt afspraken
prettige mensen
je voelt je op je gemak
en vragen is niet gek maar normaal

Janny Voorsluys (Opheusden)
19-05-2017
8

Goede garage vriendelijk personeel. Duidelijkheid over de kosten.Goede uitleg.

C.D.Zonnenberg (Ochten)
10-05-2017
9

Men doet wat men belooft / zegt en levert tip top service!

Anoniem
04-05-2017
10

Vriendelijk en denken vooruit

Hans Stoel (Oss)
26-04-2017
10

Betrouwbaar bedrijf met goede vakmensen.
Geen opsmuk, sjieke kantoren of verkopers in streepjespakken maar gewoon uitstraling waar het mij als klant om gaat, namelijk de auto als centraal object in onze relatie.

Anoniem
19-04-2017
8

super goede service en aardige mensen

van Duijn vd Linden. (Opheusden )
19-04-2017
10

Zeer correct hulpvaardig klantgericht en heeeeeeel vriendelijk.
Wij zijn al jaren blij met ze.

Anoniem
19-04-2017
8

Prima service; zeer flexibele bedrijf.

J.D.van- der-Pol (Zetten.)
13-04-2017
10

Betrouwbaar, goed technisch inzicht, hulpvaardig en beleefd.

Mw.P.v.d.Berg Scheurwater (Dodewaard)
05-04-2017
8

Wij zijn al jaren bij v. Suilichem zeer tot onze tevredenheid.

Anoniem
20-03-2017
9

Kleine vriendelijke betrouwbare dealer

Jeroen Dijkman (Zetten)
08-03-2017
10

Toyota van Suilichem in Opheusden is voor mij de eerste garage die ik vertrouw. Eerlijke prijzen en je word gewoon altijd direct geholpen. Ook voor de kleine mankementjes. Niets is te veel en service is top. Vooral erg vriendelijk personeel. Men heeft het goed voor elkaar. Voor mij geen andere garage meer.

Jeroen Dijkman (Zetten)
08-03-2017
10

Top service! Niets is te veel en je kunt er altijd terecht. Is voor mij de eerste garage waar ik vertrouwen in heb.

Anoniem
08-03-2017
9

Goede service en geen poeha!

Rohan Elings
01-03-2017
8

Vriendelijke en klantgerichte benadering, kom er al jaren.

Mevrouw M.Ambtman (Kerk Avezaath)
04-01-2017
10

Zeer betrouwbaar klantvriendelijk klein bedrijf met vakkundige werknemers.

Anoniem
14-12-2016
9

Ik geef de sleutel af, mijn auto wordt 's ochtends meegenomen en 's avonds staat die gerepareerd en netjes gewassen weer voor de deur en de sleutel ligt op de mat.

M. Mulder (Arnhem)
16-11-2016
9

Goede service en vakkundig personeel.

roelofs (huissen)
10-11-2016
9

betrouwbaar behulpzaam vakbekwam

E. Korenberg (Zwolle)
04-08-2016
10

Op alle fronten als prijs, service en klantvriendelijkheid voor ons de reden weer vanuit Zwolle in Opheusden de volgende te kopen.

Dhr.C.van Rheenen (Veenendaal)
25-07-2016
10

Bij deze dealer heb ik nooit het gevoel gehad dat er onnodige werkzaamheden zijn verricht en het jaarlijkse onderhoud is nog steeds prima.
Er wordt me steeds verteld wat ik bij een evt.volgende beurt kan verwachten voor mijn 18 jaar oude Toyota!.

Anoniem
19-07-2016
10

Betrouwbare en behulpzame garage- en Toyotadealer;
wat wil men nog meer.

Grada Buser (Arnhem)
13-07-2016
9

Omdat ik heel tevreden ben over deze dealer.

Dhr. Van Dijk (Elst)
22-06-2016
10

Altijd vriendelijk, goede service en afspraak is afspraak. Aanrader!!!

Arie Hoogerbrugge (Zetten)
15-06-2016
9

vriendelijk, bekwaam, behulpzaam

gmd evers (zetten)
15-06-2016
10

ik ben tevreden

Anoniem
08-06-2016
9

Goede garage, nette mensen. Het klopt altijd wat ze doen.

H.Stoel (Oss)
01-06-2016
10

Gewoon een goed garagebedrijf zonder poespas.

Theo Robbers (Hemmen)
04-05-2016
9

Zeer betrouwbaar en klantvriendelijk. Afspraken worden keurig uitgevoerd.

Anoniem
04-05-2016
10

Prima zaak. Betrouwbaar, vakkundig en klantgericht.

Anoniem
29-04-2016
9

Vriendelijk personeel en een betrouwbare service

diane baars (veenendaal)
13-04-2016
7

Kosten grote beurt niet duidelijk

Anoniem
24-03-2016
8

Het garagebedrijf heeft een bescheiden, betrouwbare en een goede uitstraling in de wijde omgeving. Daardoor heeft het een brede vaste klantenbestand.

Anoniem
24-02-2016
9

Servicegericht, klantvriendelijk en behulpzaam

Anoniem
24-02-2016
10

Ik voel mij op mijn gemak bij deze dealer. Ze zijn ter zake kundig, zijn vriendelijk. Ik heb nooit het gevoel dat mij iets wordt aangepraat: ik vertrouw deze dealer.

Antoon.R.Cornelissen (Opheusden)
22-02-2016
10

prima garage op alle punten, goede service nooit geen klachten gehad of die worden goed opgelost

John van ommeren (Lienden)
17-02-2016
9

Ze staan altijd voor iedereen klaar

Anoniem
17-02-2016
9

komt afspraken na, nooit problemen

Anoniem
17-02-2016
9

klantvriendelijke benadering en probleemloos oplossen van eventuele bizonderheden. Gedegen APK keuring van en niet alledaagse Toyota Landcruiser HZJ79 met camperopbouw.

Dhr C van der Gaarden (Opheusden)
10-02-2016
9

ze staan altijd klaar voor je

Mevr. Ambtman (Kerk Avezaath)
10-02-2016
9

Een klein familie bedrijf waar we zuinig op moeten zijn.Zeer klant vriendelijk,doen wat ze beloven,oplossing's gericht,je bent geen nummer.
Ik moet een half uurtje rijden naar de garage dat heb ik er graag voor over. Vlak bij mijn woonplaats is een dealer waar je absoluut als nummer behandeld word spreek uit ervaring,dus ga ik daar beslist niet naartoe.

Bart Geurts (Dodewaard)
10-02-2016
10

Ik vind het een fijne garage deze mensen staan altijd voor u klaar en proberen u altijd te helpen

Anoniem
10-02-2016
9

Ik heb zeer goede ervaringen met deze dealer in Opheusden. Prettige medewerkers en beleefd. Bieden koffie ed aan.
Kortom zeer goed.

T.Tuerlings (Arnhem)
03-02-2016
10

Een garage die volledig te vertrouwen is,

Erik van Rijswijk (Arnhem)
15-01-2016
8

Tevoren heeft men duidelijk aangegeven wat de reparatie was en hoeveel de kosten zouden worden. De afrekening was correct en men heeft mij bij ophalen laten zien wat gerepareerd is. Geen nare verrassingen. Tijdens de reparatie heb ik een leenauto gehad en alleen benzine verrekend. Dit alles in het volste vertrouwen. Prima garage waar je gerust je auto kunt achterlaten.

Anoniem
13-01-2016
8

ik word altijd netjes geholpen

Kees Mertens (Kesteren )
13-01-2016
9

Klant vriendelijk.

Anton W. Huibers (Opheusden)
08-01-2016
10

Goede service en vriendelijk personeel

dhr. J.K.C. van Eck (Kesteren)
06-01-2016
10

Betrouwbaar! Deskundig. Na ongeveer 25 jaar weten we exact wat we willen. Men is bereid tot directe hulp. Het punt bij Toyota is gelukkig bij mij, dat er geen manco's zijn. Dus de beurten worden verzorgd. Maar ook bij inruilen van de auto wordt er op goede, betrouwbare wijze uitleg gegeven. Ik heb hen enkele keren gericht een auto voor me laten opzoeken. Klopte perfect. Verder zeer klantvriendelijk, geen gesjoemel.!

Frank Geerts (Heteren)
30-12-2015
10

Zeer klantvriendelijke houding, correcte informatie, laagdrempelig en makkelijk om afspraken te maken.

Wiel Verbeet (Elst gld)
30-12-2015
9

Goede garage. Vakkundige mensen. Vriendelijke behandeling.

Daan de Koff (Wageningen)
23-12-2015
9

kundige en prettige mensen

Hr J.D. van der Pol (Zetten)
23-12-2015
9

Betrouwbaarheid met goede informatie vooraf en afhandeling.

Piet Barten (Opheusden )
10-12-2015
10

Autobedrijf van Suilichem heeft het begripr service uitgevonden. Niets dan lof!

Anoniem
03-12-2015
8

niet duidelijk of er nieuwe koelvloeistof inging omdat er net zoveel inzat als na de beurt. Wel berekend. Ook de wielen gingen er niet af om de remmen te verschonen. beetje jammer voor een grote beurt. Verder is het een vertrouwen dat t goed is gedaan. Niet veel ervaring met de garage. Nieuw gekocht.8

Dhr.v. Duijn (Opheusden)
25-11-2015
10

Staan altijd voor ons klaar ,uitstekende service ,is ook altijd een leen auto beschikbaar.

Anoniem
23-11-2015
9

Deze dealer is betrouwbaar als het gaat om kennis, kunde en contact met de klant.
Ze zijn niet de goedkoopste maar met de service op de lange termijn weer wel.

mevr g e kieneker (zetten)
19-11-2015
9

ik ben zeer tevreden . ben al jaren bij deze garage en het bevalt nog steeds prima!

Dhr. AL Holleman (Haalderen)
11-11-2015
10

Hier maak je een afspraak , dan word alles netjes uitgevoerd ( wel of niet met leenauto )en evt reparaties ( extra ) worden netjes gemeld , je auto krijg je netjes gewassen weer mee , en vwb de kosten , die kun je vinden op de site van Toyota .
Kortom , ik heb ( nog ) geen klachten , en hoop dat het zo blijft , waar ik wel van uitga !!

Dhr. C. De Haas (Dodewaard)
04-11-2015
9

Vriendelijk,flexibel,behulpzaam en goed werk

Anoniem
28-10-2015
10

Klantvriendelijk

Anoniem
28-10-2015
9

Deze Toyota dealer heeft vakkundigheid in huis, is zeer willend om problemen snel op te lossen voor een fatsoenlijke prijs.

Anoniem
28-10-2015
9

Goede service, coulant, correct

Vincent Heij (Heteren)
19-10-2015
8

Goede service klantvriendelijk en een goed advies gegeven

Anoniem
07-10-2015
8

Vriendelijk en voorkomend.

Chris Roelofs (huissen)
07-10-2015
9

altijd super vriendelijk en zeer bekwaam

J.L.Baarends (Zetten)
24-09-2015
8

vriendelijk personeel en deskundige monteurs, ook al gaat er wel eens iets fout

Harry en Corry Evers (Renkum)
23-09-2015
10

Wij hebben bij geen van de vorige garage bedrijven, zoveel klantvriendelijkheid ontvangen, hebben tijd voor je, zorgen dat ze de afspraken nakomen en krijgen de auto keurig gewassen weer terug, mochten de kosten hoger uitvallen in verband met gebreken, word je er van in kennis gesteld, er is ook altijd een auto beschikbaar om die te lenen bij onderhoud! Hier is de klant nog koning/koningin!!!!

Hans Stoel (Oss)
16-09-2015
10

No-nonsens garage met deskundig personeel dat heel klantvriendelijk overkomt.

Anoniem
16-09-2015
8

Kei goede service

Anoniem
11-09-2015
8

Altijd netjes en vakkundig geholpen met de diagnosestelling.

Michael leenders (Renkum)
26-08-2015
10

Een zeer goede garage

Anoniem
25-08-2015
10

Een garage die je als klant zou wensen, behulpzaam
bij het snel oplossen van problemen, komt betrouwbaar over bij advies en reparatie,
wagen wordt opgehaald bij grote beurt en dan is voor ons de afstand
Arnhem - Opheusden geen enkel bezwaar.

Anoniem
17-08-2015
9

tevreden !

jef (dodewaard)
03-08-2015
9

goede service aardig personeel

Anoniem
22-07-2015
10

Een betrouwbare garage, waar men meedenkt met de klant. Ik heb daar altijd het gevoel goed behandeld te worden, geen nodeloos kostenverhogende reparaties aangepraat te worden o.i.d.

Anoniem
22-07-2015
8

Goede surfers. En vriendelijk

Anoniem
08-07-2015
9

duidelijke afspraken

Henk Veltman (Elst (Ut))
08-07-2015
9

Ik ben al 5 jaar lang zeer tevreden over de behandeling en service

Anoniem
08-07-2015
8

het is een goed bedrijf.

A. R. Cornelissen (Opheusden)
17-06-2015
9

goede garage, niets op aan te merken

Bart Geurts (Dodewaard)
17-06-2015
10

Ik vind het een fijne garage

Anoniem
17-06-2015
8

Een garage met een gemoedelijke sfeer. Aandacht voor de klant en een correcte en vakbekwame bezetting van zowel receptie als werkplaats.

Jan Cornelis Bijl (Dodewaard.)
28-05-2015
10

Fijne garage klantvriedelijk .

j.j.van den hatert (opheusden)
26-05-2015
10

altijd vriendelijk en behulpzaam

M.Kop (Wageningen)
13-05-2015
10

Deze mensen verstaan hun vak; deskundig, vriendelijk, klantgericht, betrouwbaar. In mijn optiek kun je niet meer verwachten van een garagebedrijf.

P.N.Kraayeveld (Ochten)
04-05-2015
10

Klant vriendelijk, wie je ook aanspreekt.

Dhr. W.Ruitenbeek (Zetten)
30-04-2015
8

Betrouwbaar !

fam j d vd pol (zetten)
29-04-2015
9

Correcte behandeling,vriendelijk,goede technische inzichten en zeer betrouwbaar. Altijd praatje en koffie aangeboden!

johan ter smitten (landsmeer)
29-04-2015
10

goede service,vriendelijke medewerkers,betrouwbaar en correct en eerlijk

C van der Gaarden (Opheusden)
29-04-2015
10

staan altijd voor je klaar

Anoniem
01-04-2015
8

Correct, vriendelijk en betrouwbaar personeel met dito product.

Teuny van Ochten (Maurik)
01-04-2015
10

Goede service,en vriendelijk personeel

Jopie Tims-Schuurman (Opheusden)
25-03-2015
10

Altijd snelle en zeer betrouwbare service

Anton Huibers (Opheusden)
25-03-2015
10

De service van de dealer is zeer goed. Indien er iets aan mijn auto hapert, al is dat mijn eigen schuld en je belt dit bedrijf, dan staan ze binnen een kwartier bij je. En... dan geheel gratis.

Kees Mertens (Kesteren)
24-03-2015
9

Professioneel vakkundig vriendelijk

Johan Strating (Opheusden)
16-03-2015
10

Persoonlijk, goed advies en zeer snel geregeld: afgeleverd in minder dan 2 weken.

Dhr.J.l.Baarends (Zetten)
12-03-2015
9

zoals reeds eerder aangegeven ben ik tevreden over garage en personeel

Michael leenders (Renkum)
11-03-2015
10

Zeer teveden

Anoniem
11-03-2015
8

Dat ze direct klaar staan

J. van de Burgt (Veenendaal)
04-03-2015
10

betrouwbare dealer met een uitstekende service

d (ochten)
11-02-2015
10

Goede service, klantvriendelijk

J.K.C. van Eck (Kesteren)
04-02-2015
10

Deskundig, zeer betrouwbaar, prijzen/kosten helder, klantvriendelijk,staat voor u klaar!!
Dat kan ik na ruim 20 jaar klant zijn nog steeds beamen .

Bea Maas (Arnhem)
04-02-2015
10

vriendelijke mensen van zowel de receptie, verkoop als de werkplaats, waar je met plezier jouw auto in vertrouwen geeft.

Anoniem
04-02-2015
9

vanwege de vriendelijke behandeling en de goede service heb ik deze beoordeling gegeven. Ook wordt er koffie verstrekt indien je moet wachten en krijg je indien nodig een goede leenauto mee.

Anoniem
28-01-2015
10

Betrouwbaar, goede service, wordt goed naar wensen van de klant gekeken.

Jan Cornelissen (Elst)
28-01-2015
9

Je wordt correct en vriendelijk behandeld

Anoniem
27-01-2015
9

betrouwbaar, prettige mensen, behulpzaam

P.W.A. Slokkers (Lent)
21-01-2015
8

Eerlijke en betrouwbare garage.

Piet Barten (Opheusden )
16-01-2015
9

Prima persoonlijk contact en ongedwongen sfeer.

Jan pol (Opheusden )
05-01-2015
10

Ze denken erg goed mee, met alles wat je vraagt niks is te gek, en voor alles is een oplossing !!

Wiel Verbeet (Elst (gld))
30-12-2014
9

Van Suilichem is een goede en betrouwbare en betaalbare garage.
Met vriendelijk personeel en waar je goede afspraken mee kunt maken.
Als je tussendoor een probleempje hebt met je auto, dan wordt je meteen geholpen.
Ik kan geen negatieve dngen bedenken.

Mevr Voorsluys (Opheusden)
04-12-2014
9

Alles klopt altijd,je kunt altijd op te terug vallen.Staan altijd voor je klaar.Kennen je als klant en zijn heel gezellig.

h aalten (rhenen)
02-12-2014
9

Goede service en klantvriendelijk. Proberen alles zo snel mogelijk te repareren en op te lossen.

Arend van Setten (Opheusden)
02-12-2014
9

Toyota is een goed merk

Daan de Koff (Wageningen)
02-12-2014
9

omdat ze kundig zijn afspraken na komen, altijd mee denken.voor het beste voor mij zodat alles in de meest gunstige zin voor mij uitkomt.En doen dat ook voor mijn kinderen die ook toyota rijden

Fred Brouwer (Lienden)
02-12-2014
10

Prettige en betrouwbare garage waar persoonlijke aandacht telt.

theo tuerlings (arnhem)
02-12-2014
10

Zeer betrouwbare dealer en erg vriendelijk.

Anoniem
28-10-2014
9

klant vriendelijk goede service goede monteurs

Egbert Brussen (Rhenen)
27-10-2014
10

Zeer tevreden over de klantvriendelijke persoonlijke benadering, beantwoorden van vragen en het oplossen daarvan, de kwaliteit van de servicebeurt/reparatie, uitleg en hoogte van de factuur. Top!

Anoniem
22-10-2014
8

klantvriendelijk, deskundig,

Anoniem
20-10-2014
8

nemen zowel merk als klant serieus

Anoniem
16-10-2014
9

Geweldige dealer met goede service en vriendelijk personeel.

Anoniem
07-10-2014
9

directe en keurige afwikkeling van receptie tot de monteur zelf.

Anoniem
02-10-2014
9

KLantvriendelijk, goede service

Harry Evers (Renkum)
01-10-2014
10

Klant vriendelijk , rekening houden met wensen van de klanten, gemaakte afspraken nakomen! De auto ziet er keurig uit na een onderhoudsbeurt!

Anoniem
23-09-2014
9

Goede service, betrouwbare, vriendelijk, goede monteurs.

Anoniem
23-09-2014
8

De distributieriem moest apart vervangen buiten de reguliere onderhoudsbeurten. Dit was kostbaar. Enkele weken later ontstond er weer een ander kostbaar defect. De kilometerstand is hoog en wanneer is het verstandig de auto in te ruilen. Er is blijkbaar geen statistisch inzicht in de levensduur van specifieke onderdelen bij de dealer. Is dat wel bij de importeur of Toyota fabrieken bekend?

Anoniem
19-09-2014
9

gewoon goed

Anoniem
10-09-2014
8

goede service en vriendelijk personeel

GH Timmer (Ede)
25-08-2014
8

Goede service en goede aftersales. Klachten worden serieus genomen en gecorrigeerd.

Anoniem
20-08-2014
10

Correcte behandeling en men komt de afspraken na.

D van de Weetering (Dodewaard)
12-08-2014
9

Altijd goed luisterend en vlot geholpen, jouw probleem ziet men als hun probleem.

Anoniem
11-08-2014
10

Goede service leuk personeel en lekkere koffie.

Anoniem
07-08-2014
8

controleren of klant niets vergeten heeft

Peter Heijstee (Kesteren)
06-08-2014
9

zeer betrouwbaar correct ed. Koop er al meer dan 25 jaar mijn Toyota's en de volgende mogen ze me ook leveren.
Neem een kijkje in de werkplaats en je weet waarom

Jaap Dekker (Wageningen)
05-08-2014
10

Ik ervaar deze garage als uiterst plezierig. Directe toegang tot de chef werkplaats, prima receptie en uitstekende service.

Anoniem
23-07-2014
9

het dorpse en kleinschaligheid gekoppeld aan veel kennis

(Dhr) Henri (H.W.) Jansen (Tiel)
23-07-2014
10

Een prima adres voor mij persoonlijk. Altijd vriendelijk en je heb daar echt nog het idee dat ook de klant er toe doet. Zij geven je het gevoel dat er samen wordt bepaald hoe jouw auto zijn onderhoudt krijgt. Ook het telkens daar kopen van een nieuwe auto is voor ons altijd een feestje. Bij van Suilichem in Opheusden weet je zeker dat er een nieuwe komt.

W,H,J,Janssen (Herveld)
21-07-2014
9

Zeer correct, netjes en vakkundige dealer

Arie Roos (Zetten)
17-07-2014
10

service subliem, de auto wordt opgehaald en weer thuis gebracht

Anoniem
17-07-2014
9

Uitstekende service en zeer klantvriendelijk

Gerrit Barten (Opheusden)
09-07-2014
9

Het zijn fijne mensen, ze staan altijd voor je klaar.

Anoniem
08-07-2014
8

Vriendelijk en betrouwbaar

Dhr. Selman (Heteren)
08-07-2014
10

Je wordt gewaardeerd als klant, open karakter (bezoek werkplaats geen probleem), correct uitgevoerd onderhoud, vriendelijke eigenaar en personeel.

Anoniem
08-07-2014
8

Alles was tot op heden tot onze volle tevredenheid.

W.Hermsen (Driel)
26-06-2014
9

Omdat deze dealer al sinds jaar en dag klaar staat met open en eerlijke vragen en antwoorden, altijd vriendelijk zijn en hun afspraken altijd nakomen. Vertrouwen is de basis van elke relatie en die heb ik in dit bedrijf, daarom kom ik er al jaren.

Anoniem
26-06-2014
8

dealer in je eigen dorp daar kan een ander niet tegen op

j.bor (andelst)
26-06-2014
9

de manier van omgang, de nagekomen afspraken, altijd tijd om langs te komen/te helpen, telefonische bereikbaarheid

Anoniem
26-06-2014
8

Goede service , Vriendelijkheid personeel en kleinschaligheid van het bedrijf.

Anoniem
26-06-2014
8

Prettige garage, vakbekwaam, persoonlijke aandacht, gekwalificeerd personeel.

Kraayeveld,P.N (Ochten)
26-06-2014
9

Zeer klantvriendelijk, duidelijk en correct

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

Toyota Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie instellingen aanpassen.